Редактор: e-mail: Кадър: БТВДепутатът от Изправи се! Мутри вън! Татяна Дончева вярва,

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВДепутатът от Изправи се! Мутри вън! Татяна Дончева вярва,
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Бойко Борисов си тръгва, но гербаджийството ще го има още дълго

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Депутатът от " Изправи се! Мутри вън! " Татяна Дончева има вяра, че служебното държавно управление ще свърши това, което е задачата му.

" Служебното държавно управление би трябвало да си свърши работата. Познавам доста малко хора от тях - Янаки Стоилов, Бойко Рашков, Стойчо Кацаров. Щом има благосклонност, дано опитат да се оправят. Задачата е доста тежка. Видяхте в Народното събрание по какъв начин трябваше да се оправим за три седмици. То не беше леко. Но те са квалифицирани хора, оттова нататък ще поеме различен. Няма ужасно. Важното е, че се видя, че ГЕРБ не е неизпълним, че гербаджийството е нещо, което би трябвало да бъде отстранено и че Бойко Борисов си потегля, само че гербаджийството ще го има още дълго. Това е нрав, налаган 15 години. Той би трябвало да бъде преодолян с самообладание, с непримиримост, с старания, с един самоконтрол, с една самокритика, с един блян. На нас като хора, които се занимават с политика, към образците международните, а не към това, което беше ", сподели тя в предаването " Лице в лице " по БТВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР